Arbeidsmarkt-trends & Ontwikkelingen

Hoe blijft u aantrekkelijk voor Opdrachtgever? Hoe bindt en boeit u uw Flexwerker? En wat is de impact van Netwerk & CV Technologie?

 

Marketingmix Zenderoverzicht: Ziggo TV: 41 Radio: 916 KPN, Telfort TV: 1457 Radio: 1157 Vodafone en T-Mobile TV: 835 Radio: 2145

 

E-ticket plug-in

Verbinden en Informeren Platform biedt organisaties een innovatief communicatie platform richting haar leden voor het delen van nieuws, het aanmaken van evenementen en het versturen van berichten. Daarnaast biedt het leden de mogelijkheid om onderling contact te maken én te houden. Natuurlijk is er een uitgebreid smoelenboek en ledenoverzicht met zoekfunctie om namen bij gezichten te vinden en gezichten bij namen.

 

Functies zoals; attendance overzicht bij evenementen en activiteiten, connectie maken met andere leden, connecties aan elkaar introduceren, aanwezigheidnotificaties op het dat moment een connectie zich aanmeldt voor een event, een berichtje als een connectie jarig is.

 

E-ticket plug-in; Van evenementen, tot activiteiten, tot wedstrijden, tot diners en lunches. Met de E-ticket plug-in regelt u eenvoudig de uitgifte en het scannen van uw eigen gepersonaliseerde E-tickets. 

 

Het platform wordt gehost in een hypermodern ISO gecertificeerd Nederlands datacenter. Het voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).